εγκυμοσυνη και διατροφη


Εγκυμοσυνη και Διατροφη. Ανησυχείτε για τις θερμίδες που πρέπει να καταναλώνετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να μην πάρετε πολλά κιλά;
Τώρα που τρώτε για δύο (ή περισσότερους) ανθρώπους, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τη σωστή ισορροπία βιταμινών, μετάλλων και θρεπτικών συστατικών για να σας κρατήσει μακριά από τα ανεπιθύμητα κιλά εγκυμοσύνης και να σας χαρίσει ένα μωρό υγιές.
Η δίαιτα της εγκυμοσύνης είναι χτισμένη γύρω από κάποιες βασικές αρχές (οι οποίες είναι στην πραγματικότητα αρκετά παρόμοιες με τις βασικές αρχές της υγιεινής διατροφής):
1. Κάντε πέντε γεύματα την ημέρα.
2. Ακολουθείστε μία υγιεινή διατροφή, πλούσια σε πρωτεΐνες, φρούτα και λαχανικά.
3. Γυμναστείτε. Ακόμα και εάν η προχωρημένη εγκυμοσύνη σας δυσκολεύει, μπορείτε να εντάξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα ένα εικοσάλεπτο περπάτημα.
4. Αποφύγετε κακές συνήθειες, όπως πρόχειρο φαγητό που είναι γεμάτο σε ανούσιες θερμίδες.
Δώστε στο μωρό σας μια κανονική προμήθεια τροφών καλή σε θρεπτικά συστατικά, και φάτε σωστές ποσότητες από σωστές τροφές κάθε μέρα.
Μερικά θέματα από εκείνα που θα μας απασχολήσουν, αφορούν τομείς που άπτονται των εξής ενοτήτων: π.χ.εγκυμοσυνη και καφες,εγκυμοσυνη και κιλα,εγκυμοσυνη και ψυχολογια,εγκυμοσυνη και δυσκοιλιοτητα,εγκυμοσυνη ανα εβδομαδα φωτογραφιες, εγκυμοσυνη και γυμναστικη, εγκυμοσυνη ανα εβδομαδα,εγκυμοσυνη εβδομαδες

Φυσικά και μπορείτε για κάποιες φορές (λίγες όμως) να παραβιάσετε τους κανόνες της υγιεινής διατροφής, αν σκεφτείτε ότι μία εγκυμοσύνη διαρκεί 40 εβδομάδες.

Η διατροφή αποτελεί ένα πλαίσιο για την υγιεινή διατροφή και όχι ένα αυστηρό πρόγραμμα που στο τέλος θα βαθμολογηθείτε.
Ακολουθήστε την όσο πιο συχνά μπορείτε για να μην πάρετε κιλά εγκυμοσύνης που θα σας δυσκολέψουν και κατά τη διάρκεια αλλά θα σας δυσκολέψει να επανέλθετε μετά.

egkymosynh, egimosini, gkimosini,eggimosini,egkumosuni,egguos,egkymosyni,eggymosini,egkimosini diatrofi, εγκυμοσυνη,συμπτώματα εγκυμοσύνης, εγκυμοσυνη ανα εβδομαδα,εγκυος, ρούχα εγκυμοσύνης, egkymosynh,ειμαι εγκυος, εγκυμοσυνη και διατροφη

1 Comment

  • williamprice717 says:

    πολύ καλή προσπάθεια! Το θέμα “Εγκυμοσυνη και Διατροφη” ενδιαφέρει πολύ την
    οικογένεια μου αυτή την εποχή.